Mitt 2019

2019 började väl inte helt optimalt med hyperemesis, influensa och lunginflammation, jag var redo och ge upp och ville bara bli sjukskriven resten av graviditeten och helst att den skulle ta slut så fort som möjligt. Ludde var också sjuk och totalt va han hemma från förskolan i 5 veckor. När jag blev friskare och piggare tog jag mig tillbaka till jobbet och jobbade några veckor till innan det var dags för mig att gå på föräldraledighet. Då kom också mitt illamående tillbaka och jag ringde i desperation till specialistmödravården och så att jag inte orkade mer, jag var helt slut! Jag fick beviljad igångsättning innan beräknat datum. Så den 12 april föddes Agnes efter en snabb förlossning med raketsnabb avslutning och vår lilla familj blev komplett. Jag känner så mycket kärlek för mina barn och har stundtals svårt att förstå hur vi kan ha varit så lyckligt lottade att bli välsignade med två så underbara barn. 

Men Agnes kom också lite lätt kaos här hemma, det är inte en dans på rosa fluffiga moln att rodda två barn och hus. Men det är väl som det ska vara!  Vi njöt av våren och den tidiga värmen Agnes första veckor i livet. Ludde fick en studsmatta och vi byggde staket runt tomten. Årets två helt klart bästa investeringar. Som det här hoppats på den där studsmattan och så skönt det här varit med ett ordentligt staket. John gick på semester och hela 6 lediga veckor. Så underbart! Jag och barnen hann med en vecka på båten med mamma och pappa. Vi åkte till Kolmården med mamma och Ludde älskade alla djur och karuseller. Vi hade dop för Agnes som blev så lyckat. 

Hösten kom och John fyllde 30 år. Vi hade sen innan bestämt att inte fira det så mycket utan det blir till sommaren istället. Vi tog oss igenom hösten ganska friska och firade Luddes 3 årsdag med kalas här hemma. Stor hit! Sen började vi ladda upp inför vår resa till Kap Verde. Första veckan i december fick barnen flyga flygplan för första gången, se bebsisköldpaddor kläckas och bara njuta av sol, värme och inga måsten. Vi hann ner en sväng till Göteborg för att fira lite jul med Lena och Gustav. Julafton firade vi sen här hemma hos oss.

Gott nytt år till er alla och jag hoppas det blir just så som ni förväntar er och hoppas på!