ett tag sedan sist

Ja nu var det några dagar sedan jag bloggade sist, men det har ju hänt en hel del dessa dagar så jag har inte riktigt haft tid. I onsdags åkte Lena och jag till göteborg för att gå på liseberg. Lena ville ha så mycket tid som möjligt på liseberg så vi åkte hemifrån vid halv sju. Jag körde. Det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. När vi kom fram så lämnade vi in packningen på vandrarhemmet och parkerade bilen i parkeringshuset och sedan begav vi oss till liseberg. Klockan är nu ca halv tolv. Det visar sig att liseberg inte öppnar förrän klockan ett så vi var ju lite tidiga kan man säga.

Vi bestämde oss då för att äta lunch i lugn och ro innan liseberg öppnade. När parken sedan öppnade åkte vi alla berg och dalbanor och annat läskigt som vi ville (läs Lena ville, jag är verkligen inte så mycket för sådant), vi han även med att fastna i balder. Det var som tur var inte så spännade som det låter, det var så att byglarna inte gick upp när vi skulle kliva ur. Vid sex kände vi att vi var klara med liseberg och gick då tillbaks till vandrarhemmet för att checka in.

Eftersom det fortfarande var ganska tidigt så bestämde vi oss för att vi skulle gå på bio. Som ni kanske vet så älskar jag att gå på bio och det är en hel massa filmer som jag vill se. Så vi gick till bion för att kolla om det var några bra visningar vilket det var och vi betsämde oss för att se sex and the city 2. Filmen skulle börjar först kvart över nio så vi passade på att äta middag. Filmen var riktigt bra, men ändå ganska lik den första. Det var ändå kul att se den och det var härlig stämning i biosalongen.

På torsdagen sedan åt vi först frukost och sedan åkte vi till Partille för att hämta Frans. Där gick allt bra och efter lite fika och kontraktskrivning så bar det av hem mot Västerås. Frans gnälde en del i början men sedan sov han nästan hela vägen hem med sällskap av Lena. Men det var faktiskt rätt skönt när alla sov.

Första natten gick också rätt bra. Han vaknde tre/fyra gången och gnälde lite men somnade snabbt om. Vi har fått in ganska fasta dagsrutiner redan. Frnas väcker mig vid sju och då går vi ut en liten stund, sedan går vi in och äter frukost och efter det går vi ut en liten stund igen. Sedan leker vi tills Frans blir trött och då såver vi ett par timmar. Efter det så går vi ut en stund och så äter Frans. Resten av dagen leker vi när Frans är vaken, medan han sover så läser jag oftast men på kvällarna blir det en del dator och tv. Vi går även ut var 2:a-4:e timme.

Som ni kanske förstår sover Frans en hel del. Men när han är vaken så är det verkligen frat på honom och då ska det bara lekas och sedan slockanr han helst plötsligt.

Vi har inte varit på några längre turer utanför huset, bara lämnat och hämtat familjen vid båten. Men imorgon ska Lena, Frans och jag hem till farmor och farfar och äta middag. på tisdag ska vi sedan till stallet och Rekasta för Lena ska träna plus att det är styrelsemöte.