Fy fan!!

Hammarö blev inte riktigt som vi tänkt, så vi åkte hem. Robbans klass igår blev inställd och Belindas klass blev flyttad till grus för att hästrna inte skulle behöva simma mellan hindren. Men de flesta hästar fick simma i sina boxar i alla fall. Vi hade i alla fall tur med boxarna och hamnade i det ända stallet som var nogorlunda tort. Det stod i alla fall inte vatten upp till knäna.

Frans tyckte verkligen inte om gårdagen, förutom vissa små glimtar. Vi vaknade 04.56 av det läskigaste åskknall jag någonsin hört. Det lät som om hela huset brakade ihop. Sedan tvingade jag ut honom i regnet för att göra sina behöv. De första minuterna ägnade han till ett intensivt pipande men sedan fattade han att han inte skulle få gå in förrän han hade gjort i från sig så då fixade han det snabbt och sedan sprang han mot dörren. Så fort han fått av sig halsbandet så sprang han så långt från dörren som han kunde komma.

Sedan fick han i alla fall sova i tre timmar i bilen på väg till hammarö. Där var det ut i regnet igen som gällde, men nu regnade det i alla fall inte lika mycket. Inne i stallarna var det dock ganska roligt eftersom de stod på gräs, men eftersom det var tak över så var det inte blöt. Det gillade Frans för där fanns en massa roliga dofter. Annars spenderade han mcyket tid inrullad i sin fleceefilt inanför min jacka med endast huvudet som stack ut.

När allt var inpackat slutade det regna en liten stund och vi kunde gå upp och äta lunch. Sedan kom regnet tillbaks, för att stanna. Då höll vi mest till i stallet. Sedan skulle Robbans klass börja och Lena gjorde iordning Robban och satt upp när mamma kom och sa att de hade avbrutit klassen för att banan inte gick att rida på. Så in med Robban igen.

Vid sex blev det sedan dags för Belinda att hoppa och hon gjorde en fin runda men hade tyvärr tre ner. Men annars såg det riktigt bra ut och de hade ett riktigt bra tempo. Efter det åkte vi till hotellet och det var nog Frans' favorit del på dagen. Han tyckte det var superkul med hotell. Sprnag runt och luktade på allt samtidigt som svansen gick i ett. 

Efter en varm ducsh åkte vi och hämtade upp pizza och sedan tillbaks till tävlingsplatsen och Liljefors lastbil där vi åt pizzan som smakde riktigt gått när man inte ätit på flera timmar. 

Idag gick vi upp vid åtta och packde ihop och medan jag åt frukost så var mamma ute med Frans. Hon och Lena hade ätit frukost innan jag kom ner. Sedan åkte vi till tävlingsplatsen och packade ihop allt där och sedan åkte vi hem. 

Kameran lämnade inte ens bilen, så det finns inte så mycket bildbevis på hur det såg ut. Ha det bra