Skåne

Nu är vi hemma från Skåne, jag är lagom trött och ska snart gå och lägga mig. Vi åkte ner i fredags och övernattade på något hotell i någon stad. Jag vet precis var vi har varit, eller inte. Det var i alla fal ett riktigt fint hotel med jättesköna sängar.

Så i lördags åkte vi till Royne Zetterman där Lena provred tre hästar, tror jag. Det var tyvärr ingen av dem som riktigt passade. Efter det åkte vi till Ystad och åt lunch och sedan tog vi kustvägen till Lund, eller en bit utanför Lund där vi skulle bo hos några vänner.

Idag åkte vi till Jenny Leman där Lena red fem hästar (?), varav de två sista verkade bra. Efter det började vi vår resa hem. Vilket började med att vi fastnade på motorvägen utanför Lund på grund av en olycka. när vi sedan kom igenom det var det riktigt dåligt väglag och man fick köra riktigt försiktigt.

Efter lunch hamnade vi i det konstigaste vädret jag varit med om. Det var 7-8 minusgrader och det regnade(!), vilket ledde till att så fort regndropparna hamnade på rutan frös de till is. Is på rutan brukar ju inte ge den bästa siketen och så var det även i detta fal. Så vindrutetorkarna fick gå i 180 och alla fläktar i bilen fick vara på samt att vi höjde temperaturen i bilen. Detta gjorde att det gick ganska bra. Sedan har det även varit kraftig dimma och snöfall.

Nu är vi i alla fal hemma och det ska bli skönt att sova i sin egen säng efter en hel dag i bilen.

Ha det bra