Första advent

Hej hur har eran helg varit så hät långt? Själv var jag hos Lollo i fredags, mycket trevligt. Vi kollade på en skräck film med vampyrer, det var verkligen inte min grej. Kollade mest ut genom fönstret hela tiden. Men den var ändå lite gullig i slutet, men det var inte kul sedan att gå genom Lollos källare för att komma ut till parkeringen där mamma stod och väntade.Igår var Johanna här en stund på eftermiddagen. Vi skulle testa några sminkngar och håruppsättningar inför nästa helg. Det blev ett helt okej resultat, speciellt första gången. Sedan kollade vi på Eragon, en av filmerna på Johannas filmlista (skriven av mig) över filmer hon ska se innan hon tar studenten. Det är en del kvar, ca 20 skulle jag tro.Sedan började jag och Lena med årets pepperkakshus. I år blir det en borg och lite småhus. Det är en hel del kvar men ni får se bilder när det blir klart, men det kanske dröjer till nästa helg om vi inte hinner klart idag.

Som ni kanske märkt skriver jag inte lika mycket och ofta som jag gjorde förut, jag känner nämligen att jag inte riktigt har tiden för tillfället. Just nu är det jättemycket i skolna och eftersom det är en del kurser som avslutas nu till jul vill jag verkligen skriva bra på de proven och då blir det inte så mycket tid över till annat än plugg. Men när alla proven och så är över kommer det nog bli som vanligt igen.

Idag är det första advent och bara tre veckor och två dagar kvar till jul och i morgon går vi in i den bästa månaden på hela året, enligt mig. Städade och julpyntade mitt rum igår.Ha det bra