Imorgon bär det av till fjällen

Just nu är jag verkligen jättetrött. Har inte ens kommit ur pyamasen än och kommer nog antagligen inte göra det idag heller. Jag vet inte varför jag är så här trött, men jag kan inte sova heller. Kanske är jag på väg att bli sjuk memn jag hoppas verkligen inte det, för imorgon åker vi upp till lofsdalen och jag vill verkligen kunna ta vara på den tiden. Det är ju inte så ofta man kan åka upp dit och åka skidor. Vi kommer åka någon gång på eftermiddagen för vi har en del att göra imorgon eftersom det är första vardagen efter jul.

Jag kommer alltså fira nyårsafton uppe i fjällen. Vår stuga ligger uppe på ett berg med utsikt över byn. Så vi ser alla fyverkerierna från stugan. Förra året kunde jag inte åka snowboard på grund av att armen inte hade läkt än, men nu ska jag allt ge mig på det igen. Får bara hoppas att det går bra och att jag inte glömt bort allt för mycket. Sist jag åkte kunde jag i alla fal ta mig ner för backarna utan att ramla. Får se hur det går nu.

Det är lite oroande hur fort lovet går, det har redan gått en vecka. Vilket betyder att det bara är en och en halv vecka kvar innan skolan början. Jag hoppas verkligen att vårterminen inte blir lika jobbig som höstterminen var, men jag vet inte riktogt om jag tror att det kommer bli så. Men man kan ju alltid hoppas.

Ha det bra