Ikea och jobbsöndag

Startar denna vecka med vab eftersom Ludde kräktes sent i går kväll. Verkar dock vara något som snabbt gick över för idag har vi en pigg och matglad kille här hemma. Men självklart blir vi hemma imorgon också och längre om det skulle dyka upp några fler symtom.

I lördags var vi till Västerås och medan Ludde hängde med sin mormor och morfar så passade jag och John på att åka till Erikslund och handla lite i för räkans ankomst. Så otroligt mycket folk och trafik och återigen blev jag påmind om varför jag gillar att handla på nätet. Jag tycker verkligen det är jobbigt med så mycket folk. Men vi fick handlat det vi skulle vilket ju var bra. Ett nytt skötbord och en ny bilstol till Ludde bland annat. Tanken var att Luddes nya stol skulle vara i framsätet men så upptäckte vi att vi inte kan stänga av airbagen med nyckel utan vi måste lämna in bilen och det skulle kosta 8000! Så vi får tänka om. Ska testa lite olika placeringar i bilen ikväll och se vad som blir bäst. Drömmen vore ju en ny bil men det passar inte ekonomiskt nu när vi ska vara föräldralediga. Men det löser sig! 

Igår blev det jobb för min del då det fattades folk på jobbet. Med bara en vecka kvar att jobba kände jag att det ändå passade bra att gå in och jobba. Jag fick göra ett byte och ta bort en av mina andra turer så blev ju inte mer jobb totalt. Det var en hel del pyssel så dagen gick fort. Vi har haft väldigt många barn med rs-virus denna säsong och som blivit riktigt dåliga så nog har vi haft att göra.