v 28 (27+0)

3 månader kvar till BF nu! Åh vad fort det går ändå men känns ändå långt kvar. Jag firar att vi går in i ny vecka med läkarbesök och sjukskrivning månaden ut för att återhämta mig från influensan och lunginflammationen. Jag hoppas dock att jag kommer orka att börja jobba tidigare. Är så trött på att vara sjuk och hemma nu så vill bara tillbaka till jobbet och vardagen innan det är dags för föräldraledighet i slutet av mars. I helgen kändes det verkligen som att magen exploderade och plötsligt blev jättestor. Jag märker av den på ett helt annat sätt nu och den är lite mer i vägen i vissa lägen, men jag kan fortfarande sova på mage vilket är jätteskönt! Jag hoppas verkligen att räkan inte blivit påverkad av att jag varit/är sjuk och det tror jag inte heller för det sparkas ordentligt där inne mest hela tiden. 


Färdig med antibiotika

I helgen tog jag sista tabletten antibiotika mot lunginflammationen och visst mår jag bättre men långt i från bra. 3 veckor har jag varit sjuk nu och denna vecka kommer det ägnas en del tid till att få sjukintyg för detta. Jag har intyg till den 16 januari så det är ju lungt än så länge i alla fall. Men jag är bara så trött på att inte vara frisk. John är också sjuk, men som tur är är Ludde pigg och frisk i alla fall. I helgen har vi fått mycket hjälp av både mina föräldrar och svärföräldrar för att Ludde ska få aktiveras så som han vill och behöver när vi inte riktigt orkat. Sådan lyx att Luddes mor- och farföräldrar så gärna är med honom! 


 

v 27 (26+0)

Nu är vi nere på tvåsiffrigt kvar till BF. Alltså det går så himla fort. Förra veckan blev det ju inte direkt någon uppdatering, jag mådde helt enkelt inte tillräckligt bra. Lunginflammation och graviditet är väl inte den bästa kombinationen i värden och inget jag skulle rekommendera. Långsamt blir jag bättre och bättre men har det fortfarande jobbigt med hosta och tungandad. Bebis rör sig lika mycket som tidigare vilket känns otroligt skönt att hen verkar ha det bra trots att jag mått ganska dåligt. Jag har lite träningsvärk i magen av allt hostande och därför lite svårt att göra vissa rörelser. Förlossningen har fått vila ordentligt och jag känner inte av den alls lika mycket som tidigare.