Tystnaden

Och så blev det tyst här inne en längre period igen. Stor del beror det på att mina dagar just nu är fyllda av behandlingar på sjukhuset i Västerås och dagarna där emellan vilar jag. När jag är redo kommer jag berätta mer. Men med andra ord är det inte så mycket att skriva om. Dagarna går åt till att försöka må bättre.

Som tur är så trivs Ludde jättebra på förskolan och personalen där är verkligen förstående och inte alls dömande i att han nu får vara där ganska mycket. Usch vad jobbigt det hade varit om han inte trivts, då hade jag ju velat ha honom hemma fast jag egentligen inte orkar. Tror inte det hade blivit bra för någon av oss egentligen. 


Valdag

Imorgon händer valdag här i Sverige, ett väl som känns som det viktigaste jag har varit med om. Jag har redan röstat. Har du inte bestämt vad du ska rösta på så finns det fortfarande tid. Väljarskolan på Instagram ger väldigt tydlig information om hur det svenska valsystemet fungerar och hur du ska göra för att komma fram till vad du ska rösta på i de olika valen. Som jag började med att skriva så känns det här som ett otroligt viktigt val, det är väldigt mycket som står på spel. Jag ber dig därför tänka igenom noga vad du lägga din röst på och varför. Och se till att ta tillvara på din rösträtt, det är inte alla som har den möjligheten.