v 17 (16+0)

Alltså förstår ni jag är hemma! Idag går vi in i v 17 och jag mår nästan inte illa alls. Sov så himla gott och länge i min egen säng inatt och åt frukost i vårt kök när jag väl gick upp. Jag har börjat känna av fogarna lite och kommer ihåg att jag gjorde det någon veckabtisigare med Ludde men att det liksom inte blev mer än så och bara jag tänkte lite på hur jag rörde mig så var det lungt. Så jag hoppas på samma denna gång, men jag ska nog ändå införskaffa mig ett bälte. Det kan ju inte skada tänker jag. Bäste vecka hoppas jag att jag orkar börja fota magen lite mer också, den börjar ju synas nu. 


Permission

Igår var jag utan dropp för första gången på väldigt länge och proverna såg fortfarande bra ut idag. Vilket betyder att idag får jag åka hem på permission och komma tillbaka på torsdag. Ser allt bra ut då och jag fortfarande mår bra så dras cvkn och jag blir utskriven. Som jag hoppas att det verkligen ska vara så! Jag är sjukskriven till sista november och kommer nog behöva några veckor hemma innan jag kan börja jobba för att kroppen ska få återhämta sig ordentligt. Egentligen både kropp och psyke, det har varit mycket de här veckorna och att vara hemifrån så länge. Men nu ser vi framåt och hoppas att detta håller i sig och njuter av att vi snart har en ny liten bebis i familjen. 


En fin present

Igår hade jag permission över kvällen och vi åt då middag hemma hos mamma och pappa. Det känns fortfarande så nytt det här med att jag kan äta och jag är då glad för det. Jag har mycket mer energi nu också när jag ätit ordentligt i några dagar. Jag orkar liksom vara med på ett helt annat sätt. Men kroppen har en bit kvar att återhämta innan den är helt back on track. Utav mamma och pappa fick jag en jättefin krya-på-dig-present, nämligen en julkalender från the body shop. Åh så roligt det ska bli att öppna i december!