v 21 (20+0)

Alltså hjälp va fort tiden går nu. Nu har vi klarat av hälften, förutsatt att vi inte går över en massa. Jag känner rörelserna tydligare och tydligare och John har även fått känna utanpå magen. För varje dag blir det mer och mer verkligt att vi till våren får en liten bebis här i huset och att Ludde ska bli storebror. Så spännande det ska bli men självklart är det mycket tankar om hur vi ska räcka till till två barn och så vidare. Men Ludde verkar vara en väldigt trygg individ så något har vi nog ändå gjort rätt som föräldrar.Rutinmässigt barnmorskebesök # 1

Igår var jag och räkan hos barnmorskan för att ta blodtryck, lyssna på hjärtat och prata om hur jag mår. Räkan ville inte riktigt samarbeta när vi skulle lyssna på hjärtat utan på sig mig ryggen mot min rygg och sprattlade en hel del. Allt såg fint ut och det var skönt att få höra det lilla hjärtat. Det var också skönt att få prata lite om den första jobbiga tiden, nu mår jag ju bra men det var en jobbig höst. Idag har vi också kommit halvvägs. 

Blodtryck 125/80
Hjärtljud 155-160


Sista veckan med sjukskrivning

Om en vecka börjar jag jobba igen, efter tre månader hemma och på sjukhus. Jag ser fram emot det riktigt mycket och det ska bli skönt att få en hyfsat normal vardag igen. Det kan fortfarande vara jobbigt på kvällarna ibland men jag vet hur jag ska hantera det så jag tror det kommer gå bra. Denna vecka kommer Ludde få gå lite mindre på förskolan samt att jag försöker fixa och dona här hemma inför december och jultider. Som jag älskar julen och det är så härligt att få bo i hus denna tid på året. Vi har ju bott här lite mer än ett år nu men jag tror inte helt att vi vant oss än och det känns fortfarande lite som en dröm ibland. Som jag älskar det här huset!