Lördag

Idag är John och jagar och hittills har de fält en älg och 6 vildsvin. Bra jobbat! Detta betyder ju att Ludde och jag är själva hemma. Länge sedan det var bara vi. Känns som om vi hunnit med massa, lek och bus och mys. Ludde sover numera en gång om dagen och då mellan mellis på förmiddagen och lunchen. Det funkar riktigt bra även om han är ganska trött till kvällen sen. Just nu är alla sövningar så harmoniska och mysiga och jag njuter verkligen varje sekund. När Ludde hade vaknat kom mamma och pappa med en IKEA-leverans, nämligen madrassen till Luddes säng. Jag ska måla några lager färg till och sen är den klar. Vi har även hunnit med att njuta em del av solen som lyser så fint idag.


 

En hussäng

Jag har ju egentligen knappt visat något alla från huset men ska väl kanske göra det nu när vi börjar komma i ordning. Vi har inte gjort jättemycket. Men vårt och Luddes rum har fått lite uppfräschning. Luddes rum är inte riktigt klart än men det tar sig. Nöjdast än så länge är jag helt klart med hans blivande säng som en på mammas jobb byggt åt oss. Nu ska den bara målas vit också. Men jag ska helt klart försöka ta lite bilder på hur vi har det nu så ni får se. 


Sy till mig själv

Hittills i år har jag haft riktigt mycket sytid och att ha ett ordentligt syrum gör också att allt går lite fortare och är lite smidigare. Innan helgen sydda jag klart årets första plagg till mig själv. Det blev en ärmlös peplumtopp i grönt med svart spets. Den blev precis som jag föreställt mig i huvudet och jag är så nöjd! I slutet av februari är det ju Syfestivalen i Stockholm och jag ser verkligen fram emot det så mycket! My och jag ska åka på lördagen och vi förväntar oss att vi kommer vara där i princip hela dagen för att titta på alla fina tyger, prova symaskiner och kolla på tillbehör. Vi kommer nog även få med oss en hel del hem.