Syfestivalen

Igår morse kom My och plockade upp mig här hemma och så var det av till Stockholm och Älvsjömässan. Åh som vi båda längtat efter em hel dag på syfestivalen. Så mycket fint det fanns och hade jag haft obegränsad budget så hade jag nog köpt nästan hela mässan. Men så är det ju inte. Med mig hem fick jag ändå så mycket fint och jag är så nöjd! Så roligt att åka med någon som tycker det är precis lika roligt som en själv. Ingen stress att hinna igenom och verkligen kunna kolla på allt. 


Slut på dagveckorna

Snart är det dags för mig att sova men jag är fortfarande ganska pigg. Det har nog att göra med att jag fick av natt igår morse. I kväll gjorde jag i alla fall mitt sista pass på vad som var tänkt skulle vara fem veckor dagtid på jobbet (dag och kväll). Men på grund av hög belastning och mycket sjukdom så har det blivit en hel del nätter ändå. Och nu är jag schemalagd nätter i 6 veckor framöver. Jag vet att detta roterande mellan dag, kväll och natt sliter väldigt mycket på kroppen men just nu är jag väldigt glad att kunna jobba som jag gör och få mycket ledigt. 


6 års kalas

Jag kom hem strax innan åtta i morse efter nattjobb. Vi hade en bra natt men det fanns att göra så det var lätt att hålla sig vaken men ändå hinna med allt. När jag kom hem hoppade jag i pyjamas och borstade tänderna för att sedan sova några timmar. Strax innan lunch fick jag sällskap av Ludde när han skulle sova sin middagslur. När vi vaknade sen var det bara att göra sig iordning för att åka på kalas och sen hoppa in i bilen. Luddes syssling Vilma som fyller 6 år på onsdag skulle firas. Ludde tycker det är riktigt roligt att leka med sina kusiner och följer gärna efter och ser vad de hittar på. Med oss som present hade vi en puplumtopp med korta ärmar som jag sytt. Jag tror att den uppskattades vilket alltid är roligt! 

För att se mer av det jag syr så kan ni följa @lindacathrine.design på Instagram.