Linda Cathrine

Heldag ute
Nästan hela dagen har spenderats ute i trädgården. Vi har satt upp er stängsel runt tomten för att hålla vore barn och hund inne. Inte världen snyggaste men det håller sin funktion. Så skönt att kunna släppa ut Frans på baksidan och att kunna leka på tomten med Ludde. Till middagen hade vi grillpremiär och vi passade även på att äta middag ute. Jag är lycklig i det här huset! Vi har det så bra här och jag är så glad och tacksam över att vi hittade detta hus. Imorgon ska det bli ännu en varm dag och jag tror vi kommer spendera stora delar av den ute också. Nya skor
Med våren kommer nya skobehöv för Ludde och han har ju även växt en del sedan i höstas. Då hade han storlek 21 och nu har vi köpt storlek 23. Tycker det känns konstigt att han hoppade över en storlek men antar att det kanske kan vara så eftersom man köper skorna med växtmån. Vi gillar Kavats skor och vill gärna ha ordentliga skor nu när hans fötter växer så mycket så att de inte påverkas på något negativt vis. Vi passade på nu när Sportamoore hade 25% rabatt på vår- och sommarskor. Hela tre par nya skor blev det, stövlar, vårskor och sandaler, men då har han för alla väder i sommar. Något jag tror vi ska försöka införskaffa är en måttstock för foten så det blir enklare än att försöka rita av på papper inför framtida skoköp. 


En ny kompis
Det är ju ingen nyhet att jag gillar att sy. Hittills har jag lånat mammas hushållsmaskin samt använt min overlock som jag köpte för ett och ett halvt år sedan. Men jag har ju ändå känt att jag vill ha en egen hushållsmaskin. Jag hade spanat in mig på Husqvarnas opalserie. Så när jag fick reda på att deras jubileumsmaskin för att fira att de fyller 145 år är samma maskin som opal 670 blev jag väldigt sugen. Dessutom lite billigare än opalen. John tyckte jag skulle passa på och då kunde jag ju bara inte säga nej. Så förra veckan kom den hem och jag är så nöjd! Vi måste fortfarande lära känna varandra mer men jag tror det är början på en riktigt bra vänskap.