Vårt hus

Igår var en stor dag! Vi fick nämligen nycklarna till vårt hus. Vårt fina röda radhus. Det går inte riktigt att beskriva känslan och som vi har längtat. Det dröjer dock fortfarande till den 13:e innan vi flyttar in på riktigt för vi ska tapetsera och fixa lite först. Men bara det att det äntligen är vårt är så underbart. Snart ehöver vi inte ta oss upp till 3:e våningen utan hiss eller störas av våra jobbiga grannar som röker dygnet runt.
 
 
 
Spara

Den skadade tummen

Som vanligt I morse skulle jag göra iordning frukost åt mig och Ludde, bara det att denna gång gick det inte helt super. Vi har vassa knivar som vi skickar på slipning minst 1 gång per år och denna gång råkade min tumme vara i vägen. Såret blev ganska djupt men ytligt på tumdpetsen och sårkanterna går ihop fint så jag tycker inte det behövs någon mer vård. Och tur är det ju att knivarna är vassa för det blir ju bättre snutt yta då.


Vi räknar ner

Åh det är så nära nu! På fredag får vi nycklarna till huset och då ska vi fixa lite smått med tapetsering och så och sen går flyttlasset den 13. Inte en dag för tidigt! Kvällarna spenderas tillsammans med flyttlådor och sopsäckar. Vi packar och rensar så mycket vi bara orkar. Inget skärp eller onödigt ska med till huset utan bara bra saker. Vi har valt att ta in både flytthjälp och städhjälp i samband med flytten. Det känns som det smidigaste alternativet i  och med att vi har Ludde också. Det är bra om det går hyfsat snabbt och effektivt.