Nedräkning

Idag är det bara två veckor kvar till jag börjar jobba och John är den som är själv hemma på heltid. Åh det är verkligen blandade känslor att börja jobba igen. Jag har trivts så bra med att vara föräldraledig och hemma med Ludde. Men jag vill ju att John också ska få uppleva det. Som tur är tycker jag ju om mitt jobb och vet att det kommer gå bra här hemma. Men jag ser till att njuta av de här sista dagarna riktigt ordentligt! Jag kommer dock jobba en hel del natt vilket kommer innebära att jag är ledig lite mer än vad jag annars skulle vara. Så på det visset får vi mycket tid tillsammans som familj.


Kratta löv

Åh det känns som att jag fotar alldeles för lite om dagarna! Det måste jag bli bättre på. Idag har jag målat det sista i Luddes rum så imorgon ska jag sätta tillbaka listerna. Sen ska vi tapetsera snedtaket så småningom plus att det ju ska in en del möbler. Vi har beställt från IKEA som kommer den 7/11. Det blev så mycket som vi skulle ha så det blev lättare med hemleverans än att åka till Västerås. 


Medan Ludde sov på eftermiddagen passade vi på att fixa lite i trädgården. En hel del löv krattades ihop och slängdes samt att vi tog ner några träd som fått slå rot och växa ganska mycket precis intill bakgrunden. Vi har nu längs sidan av huset som en lång rabatt med ormbunkar som vi kommer ta bort och lägga sten istället. 

Happy Halloween

Alltså åh vad jag älskar att bo i hus! Att ha en helt egen entré som jag kan dekorera hur jag vill. Nu till Halloween har jag skaffat en pumpa. Jag valde länge och noga på maxi innan jag hitta en som jag tyckte var perfekt. Ikväll skar jag ut mitt motiv och stoppade i ett batteridrivet ljus. 


När jag var mindre firade vi Halloween i USA hos några vänner ett år och oj vilken grej! Jag kommer ihåg att vi åkte ut till en pumpafarm där vi alla fick välja varsin pumpa som vi sen fick skära ut. På själva Halloween var det verkligen som i serierna, hela kvarteret var ute och gick trick or treat och jag kommer ihåg att vi fick mängder av godis.