Linda Cathrine

Sovräv

Det hela började med att jag skulle sy något till Alice i 1-års present och sen tänkte jag nog att Ludde också ville ha en och när jag på upp en bild på Instagram var det en kollega som ville ha en till sin son. Så nu har jag snart sytt 3 sovrävar. Tanken är ju lite att de ska fungera som ett stort babynest och liksom göra det lite ombonat. Jag har gjort mönstret till rävens ansikte själv och blev faktiskt riktigt nöjd. Dessa är sydda i vävt bomullstyg. Jag längtar dock lite efter att sy i trikå men det är lite mer som behöver packas upp för att det ska vara möjligt. Men nu har ju i alla fall alla möbler kommit så nu ska de bara skruvas ihop.


Första veckan avklarad

Så här jag klarat av första veckan på jobbet. Det har gått över förväntan för mig tycker jag, inte alls känt mig speciellt ringrostig och det har känts som att jag haft koll på det mesta. Sen är det ju en del saker som ändrats medan jag varit hemma och det tar ju en stund att komma in i. De första två dagarna var riktigt lugna medan under de andra två hade vi fullt upp. Men jag tycker att vi har jobbat som ett bra team. En del nya har börjat också men alla verkar riktigt trevliga, så det här blir nog bra! Mata fåglarna

Något som jag verkligen saknade under de år vi bodde i lägenhet var möjligheten att kunna mäta fåglarna. Jag tycker det är så trevligt att se de små fåglarna äta av maten jag lägger ut och jag blir glad av att se dem flyga fram och tillbaka. Så fall Så tidigt efter vi fick nycklarna till huset köpte jag ett fågelhus. Men det är först nu när det börjar bli kallt som fåglarna verkligen kommer och äter. Till nästa år tänker jag nog uppgradera till något finare och plats för fler fåglar men detta är fullt tillräckligt nu.