Jag syr i mitt syrum

Mitt syrum är ju långt ifrån klart men jag kan ändå inte hålla mig från att sy. Jag fixar lite ibland och syr lite ibland. Varvar nytta med nöje så att säga. Även fast det inte är klart så är det så roligt att slippa använda halva matbordet. Jag tror också det är bra att börja använda rummet innan det är färdigt så jag liksom kan känna av vad som behövs och hur jag vill göra. Jag vill ju ha bra arbetsyta men så vill jag också ha någon bra plats att fota det jag syr snyggt. Jag har lite ont om ideer på just den fronten så om ni har några förslag är det väldigt uppskattat.


Skruva Ikeamöbler

För två veckor sedan fick vi vår leverans från IKEA med garderober, hyllor, skrivbord med mera. Så sedan dess har vi skruvat och spikat och borrat och skruvat lite till. Vi är inte riktigt klara men det går helt klart framåt! Men det tar helt klart sin lilla tid att komma i ordning efter flytt. Men jag kan ändå föreställa mig hur det kommer bli när allt är klart och det kommer bli så himla bra. Tanken är ju att vi ska bo här länge så att det tar ett tag att få ordning på allt för ju verkligen inget. Idag fick vi larm installerat vilket känns superskönt! 


Sömnlös

Just nu är jag nog den enda i huset som inte sover, är inte helt säker på om Frans sover då han håller till på nedervåningen men de två andra tvåbenta sover helt klart. Själv är jag klarvaken. Vet inte riktigt varför. Jag fick av barnarbete i fredags men det har gått bra att somna både fredag och lördag kväll så varför skulle det komma nu liksom. Jag hoppas att jag blir trött snart! 


Jag har funderat en del på bloggen den sista tiden. Som ni märker så uppdateras det ju inte lika mycket nu som en gång i tiden. I vår blir bloggen hela 10 år. Men jag vet liksom inte vad jag vill riktigt. Ska jag försöka få tillbaka motivationen och försöka få lite mer liv i bloggen eller ska jag liksom lägga ner? Jag får fundera lite mer och så får vi se vad som händer.