Underbar helg

Jag är ju en sån människa som gärna planerar in saker på varje ledig liten lucka i kalendern. Men när det väl kommer till kritan så gillar jag ändå de helger när vi inte har något planerat alls. Helgen som varit har bara varit så mysig. Tyvärr har jag haft otroligt ont i axeln och ska till vårdcentralen med det idag men annars har vi haft det så bra. Underbart fint väder och tid till att vara familj. Denne vecka jobbar John bara 3 dagar innan hela fyra dagars ledighet väntar. Underbart!


Starta företag

Nu har jag bestämt mig att jag ska starta ett eget företag. Spännande! Jag kommer i huvudsak sy barnrelaterade grejer men även lite annat. Mitt mål är inte att jag ska kunna leva på detta eller jobba mindre utan mer att jag ska kunna ta beställningar och gå betalt för det arbete som ligger bakom lagligt. Jag vill göra rätt för mig helt enkelt. Jag kommer börja småskaligt och försöka begränsa det till det jag har tid och möjlighet till. Men så småningom kanske det växer sig lite större. Vem vet?Förlora budgivning

Som ni kanske vet letar vi ju hus med ljus och lyckta känns det som. För ett par veckor sedan kom det ut ett hus som vi verkligen gillar och sen på visningen kändes det bara ännu bättre. Tyvärr gick det inte hela vägen då vi förlorade budgivningen. Så denna vecka har varit lite tuff. Det är jobbigt att leta hus och jag lägger ner hela min själ om det är ett hus jag gillar. Vi börjar också känna att vi växt ur vår lägenhet och att vi vill härifrån. Vi ska de närmaste helgerna rensa ordentligt här hemma i förhoppning att det ska kännas lite bättre.