Glass och berså

Oj jag har ju helt glömt skriva om årets premiär på glass och berså. Jag skyller på sömnbristen som vi led av förra veckan, som nu är mycket bättre! Jag kan ju i te äta vanlig glass just nu på grund av Luddes mjölkallergi så gissa om jag blev glad när en av årets nyheter var vegansk glass. Supergott som vanligt och jag ser redan fram emot nästa besök!


Sömnen

Luddes sömn har ju gått lite upp och ner mest hela tiden som det säkert är för många bebisar. Just nu är vi inne i en väldigt dålig period just sömnmässigt. Otroligt svårt att söva och fler uppvak än vad jag kan räkna. Men vad jag förstår är han också inne i en utvecklingsfas just nu så jag hoppas att det är det som spökar och att det blir bättre sen. Att John har semester kunde inte vara mer lägligt så vi kan hjälpas åt lite mer och det finns möjlighet till vila på dagen.


Bilbarnstolen

Har jag skrivit om att vi bytt från babyskydd till bilstol till Ludde? Jag tror inte det va. Som ni kanske vet så har Ludde verkligen ogillat att åka bil och vi har undvikit det så mycket det går men ibland går det ju inte och då har vi ofta haft en gallskrikande bebis hela vägen. Jag har googlat, läst och skrivit i forum i hopp om att hitta en lösning. För många verkade det vara gemensamt att det blev bättre efter byte till bilstol. För ca 3 veckor sedan så bytte vi och vilken skillnad det är! Ludde somnar lätt och sover bra men kan också vara nöjd i vaket tillstånd. Jag känner mig så mycket friare nu när vi enkelt kan ta bilen någonstans. Igår slog vi rekord med 2 timmar lång resa till Värmdö och lika långt tillbaka och det gick hur bra som helst!