Linda Cathrine

Sömnlogg 2

Jag har ju glömt skriva om vår andra sömnlogg. Vi gör helt klart framsteg och det är så himla skönt att se. Jag känner mig mer utvilad och jag tycker även Ludde kan ta till vara på sin vakna tid bättre och att han är mer utvilad. Han somnar nu för natten vid 18.30-19 och sen är det korta snabba uppvak där han fortfarande behöver hjälp att somna om. Men dessa går fort! Längsta sömnen under natten är nu mellan 3-4 timmar och sen vaknar han för morgonen runt 6. Det är så härligt att det funkar och att vi kan göra det på ett sätt som vi alla är trygga med. 


Ull inför hösten

Jag har börjat lite smått med Luddes höstgarderob, både genom shopping och sömnad. Jag tycker det är skönt och roligt att inte behöva handla allt på en gång utan att sprida ut det lite mer. Jag fyndade ullkläder på Polarn och pyrets rea och det är ju toppen när en kan hitta något på rea. Lite snällare för plånboken så.


Mindre sytid

Den senaste tiden har jag inte haft lika mycket tid till att sy, det är helt enkelt andra saker som har högre prioritet och så är det ju i livet. Allt går i vågor. I huset sen ska ett av rummen bli mitt rum, för sömnad och pyssel med ordentliga arbetsytor och förvaring. Det kommer bli så bra och det kommer bli lite mer lättjobbat. Jag har ändå hunnit med lite sömnad nu på sista tiden. Elin ville nämligen ha en present att ge bort till en vän som fått en mycket efterlängtad bebis. Och det är ju så roligt när någon annan vill ha det jag syr. Glöm inte att kika in på Instagram @lindacathrine.design för att se allt jag hittar på :)