Underbara jul

God fortsättning till er! Har ni haft en bra jul? Jag är en stor julälskare och att äntligen kunna fira jul i vårt egna hus är en stor dröm som gott i uppfyllelse. Så vill jag spendera alla jular, hemma. Utomlands funkar ju också men om vi är i Sverige vill jag vara hemma och ha lugna magiska jular. Vi åt julskinka på vildsvin på julafton och det var så himla gott. Ludde kämpade på och höll sig vaken nästan en timme längre än vanligt men våra rutiner sitter bra så han är ordentligt trött och redo att sova på kvällen. Igår var vi hos Johns föräldrar och idag ska vi hem till mina föräldrar och äta lunch. John ska också ta en sväng på rean. Ikväll får vi finbesök av Jannike och Fredrik. Helt enkelt jul med de som står oss nära.Fina barnkläder

Precis som många andra gillar vi Kapphals kläder från Newbie här hemma. Speciellt det stickade overallerna i olika utförande. De passar så bar över ett ullubderställ när det är lite kyligare. Plus att de är så himla fina! Jag hade en bonuscheck att utnyttja innan julafton plus ett presentkort från när jag lämnade blod senast. Så det blev en liten tur ner på stan och en ny stickad overall fick följa med hem. Jag tror nämligen inte att den han har kommer räcka i storlek hela säsongen. 


Sista babysimmet

I onsdag var det dags för sista tillfället på babysim steg 3. Lika kul som alltid och vi har verkligen en liten som älskar att båda! Tyvärr verkar det inte bli någon steg 4 kurs i vår och minisim är först när de fyllt 2, så om ett år. Lite tråkigt tycker vi men vi får se till att åka och bada ändå för att hålla vattenvanan uppe. Det finns mycket jag tycker är viktigt och en sak är just att vara bekväm med vatten men samtidigt ha respekt för vatten. Att kunna simma och veta hur en ska bete sig i vatten kan ju verkligen vara livräddande.