Babysim steg 2

Förra veckan började vi babysim steg 2 och har nu klarat av två gånger av åtta. Både jag och Ludde tycker det är så himla roligt! Det är dock lite skillnad på hur fort det avancerar, i steg 1 var det mycket förberedelser och nu i steg 2 är det mera pang på. Igår skulle de dyka från kanten och sen vända om tillbaka till kanten. Självklart är ju vi föräldrar med och hjälper och det är ju korta snabba dyk. 


Vi har varit själva dessa båda gånger så bjuder på en bild från i våras 

En helg i Göteborg

I torsdags åkte Ludde och jag med mamma ner till Lena och Gustav i Göteborg. Bilfärden ner tog ganska lång stund med många stopp för att hålla alla inblandade nöjda. I fredags besökte vi Syfestivalen och ca 10 m tyg, några mönster och en del tillbehör fick följa med hem. På kvällen sen var det lagfinalen i hoppning i EM. Så himla mäktigt att vara på plats när Sverige tog silver. På lördagen tittade vi lite på fyrspannsmaraton samt strosade runt en del. I söndags var det individuella finalen och jag vet inte om det är mammahormonerna eller om jag alltid varit sån men jag blev så rörd av det fantastiska engagemang publiken visar för Peder. Och att det sen håller hela vägen och resulterar i ett EM-guld med sående ovationer från publiken. Så fantastiskt! Igår tog Ludde och jag tåget hem så mamma kunde vara kvar och åka med Lena och Belinda till veterinären. Med andra ord en hur bra helg som helst. Även om hästlivet verkligen inte är en stor del av mig längre så älskar jag att åka och titta på tävlingar både när Lena tävlar och på såna här stora mästerskap. Hästvärlden är något speciellt! 


Inga fler sömnloggar

Nu var det ett tag sedan jag skrev om sömnen här hemma. Vi fortsätter att jobba enligt boken somna utan gråt och har gjort riktigt stora framsteg. Tanken är ju dock att man var 10:e dag ska göra sömnlogg men det har vi bestämt oss för att skippa. Vi ser ändå att vi gör framsteg och alltid när vi försöker oss på sömnlogg så händer något som gör att det inte är som vanligt eller så glömmer jag skriva något o.s.v. Det märks dock tydligt när vi inte följer våra rutiner och Luddes sömn blir påverkad flera dagar efter innan vi helt är tillbaka. I helgen ska vi ju till Göteborg och då kommer det blir rubbade rutiner, så när vi kommer hem får vi ta det lugnt ett bra tag så får vi nog en riktigt bra höst.