Rensning

Vi är människor med väldigt mycket grejer och vi har inte riktigt plats för allt. Så i helgen passade vi på att rensa vårt förråd i källaren för att ge plats för sådant som vi kan packa ner i lägenheten. Det vore skönt att få lite mer plats över i lägenheten så därför ska saker som vi inte använder så ofta packas ned i flyttkartonger. Vi hoppas ju på att hitta vårt hus snart och då är ju en del redan färdigpackat. Jag tänker absolut inte ra med mig något som vi inte använder till ett eventuellt hus, så inför en eventuell flytt ska det rensas ordentligt. Planen är att sälja det som går att säljas, skänka det som är helt och rent och sen slänga resten. 


Bord och stolar som ska säljas.

Helg

Det är så underbart med helg! Idag slutade John redan vid lunch eftersom han senaste veckan haft jour. Det är ju lite sådär kul när han har jour men att han sen slutar vid 12 är ju super. John har redan hunnit med en vända till tippen och resten av helgen blir lugn med en tågtripp till Västerås för att gå lite på stan.


Samsung galaxy s8

Idag kom den, min nya telefon. Sen min egna gav upp efter att den ofrivilligt fick båda har jag använt Johns gamla som har sjungit lite på sista versen. Så ja, jag har längtat efter denna. Sen är det ju alltid en inlärningsperiod med en ny telefon men jag tror vi kan bli bra vänner. Framförallt kameran är otroligt mycket bättre.