Beräknad förlossning

Så var den här dagen för beräknad förlossning och ingen bebis inom sikte. Jag har ju sedan länge ställt in mig på att jag kommer gå över tiden och att det kommer dröja innan bebis kommer. Men jag hade ändå gärna sett att han redan kommit för flera dagar sedan. Eftersom det inte går att påverka när han kommer är det ju bara att gilla läget och inse att han kommer när han kommer. Om två veckor blir han ju vräkt även om han vill eller inte. Även om det kanske känns så så kommer jag ju inte vara gravid för alltid och vi kommer få vår bebis, frågan är bara när.
 
 

Unna mig själv

Idag blev det en tur in till Västerås centrum för vår del. Dels kollade vi in pappas utställning på länsmuseet, eller ja det är ju inte bara hans utan den fotoklubb han är med i men en del av bilderna är tagna av honom i alla fall. Många fina bilder var det så det kan jag rekommendera. Sen strosade vi runt och shoppade lite, alla utom Frans fick något. Men jag tror inte har bryr sig så mycket så länge vi ger honom mat. Jag unnade mig att köpa The Body Shops julkalender och då den dyraste av dem. Tänkte att det kan vara lite roligt att få öppna något ända fram till jul.

Det senaste i systugan

Jag fortsätter att sy en hel del, eller ja i alla fall när jag orkar. Tänkte jag skulle visa er det senaste. Det är så otroligt roligt med mina nya grejer som jag köpte på Syfestivalen i Göteborg. Det gör att resultatet både blir bättre samt att det går snabbare. Win-win. Mest blir det ju små kläder som jag sytt men idag blev det också ett blöjfodral att ha i skötväskan. Det ska bli så roligt sen att få se lilleman i kläderna som jag sytt åt honom.