Måndag

En liten uppdatering för att låta er veta att vi lever och mår bra. Vi njuter verkligen till fullo av dagarna och jag har lite svårt att hinna med det här med att blogga. Eller ja egentligen något annat än att mysa med lilleman. Igår hade vi en del av Johns släkt här för adventsfika och bebisvisning. Mycket trevligt och alla tyckte Ludvig var så söt. Ludvig själv sov igenom det hela och var rätt ovetande om alla som kom för att hälsa på honom.

Min lilla bubbla

Igår gjorde John sin första dag tillbaka på jobbet efter sina 10 pappadagar. Ludvig och jag hade ett besök på BVC där allt såg bra ut och han växer precis som han ska. Idag är alltså vår andra dag hemma själva med Frans såklart. Vi har precis kommit in från en promenad och ska nu bara ta det lugnt resten av dagen. Ludvig är en väldigt nöjd bebis men det är så svårt att lägga honom ifrån sig och få något annat gjort för jag vill bara vara nära honom mest hela tiden. Så det blir bara det nödvändigaste gjort här hemma under dagarna och det är helt okej för min del.

En vecka hemma

Nu har vi varit hemma i ganska precis en vecka. Jag försöker njuta till fullo och jag har verkligen inga krav på att vi ska hinna med en massa. Vi börjar få in lite rutiner och har kommit ut på lite längta promenader varje dag nu. Så himla skönt att komma ut och få frisk luft och få röra på sig. Foglossningen och den avstängda andningen som jag hade i slutet av graviditeten är som bortblåst och det är riktigt skönt att få röra sig. Ludvig har fått en tydligare dygnsrytm och är vaken en stund på förmiddagen och kvällen men sover riktigt bra på nätterna. Jag hoppas att det kommer fortsätta så.