Rallylydnad

Igår hade Västerås Kennelklubb sin första offeciella rallylydnadstävling och jag och Frans var emd och tävla. Med tanke på att vi inte tränat så mycket och han blev störd av en motorcykel så är jag riktigt nöjd med de 66 poäng som vi fick ihop.
 
 

Utbildning

Igår hade vi respiratorutbildning på jobbet. Riktigt nyttigt då vi inte har så många dagar med respirator varje år, på gott och ont. Det är ju bar att barnen slipper respirator men det gör ju också så att det är svårare att hålla uppe kompetensen. Riktigt bra var utbildningen och jag tycker alltid det är kul med utbildningar. Idag passar jag på att njuta av solen och fixa lite här hemma. Rensade bland mina kläder på förmiddagen och det blev en hel sopsäck som ska skänkas bort med kläder som jag inte använder. Kul om någon annan kan få nytta av dem istället.
 
 

Snart helg

Snart är det helg eller jag har nog redan tagit helg. Denna helg har varken jag eller John något planerat för ovanlighetens skull vilket är skönt. Så det blir en lugn helg för vår del förutom att vi springer på husvisningar så ofta vi kan och denna helg slår vi nog rekord. Det vore underbart med ett hus och det är så roligt att se hur lycklig Frans är när han får gå lös i en trädgård och lukta och leka precis som han vill. Tänk om han kunde får göra det vraje dag.