Stockholm tur och retur

Det har blivit mycket Stockholm för min del denna vecka. Igår efter jobbet plocka jag upp John på tågstationen och sedan åkte vi till Stockholm för att fira Jannike som fyllde 25. Vi åt på en riktigt trevlig restaurang med god mat och det var superkul att överraska Jannike. Idag har jag lite att fixa på förmiddagen innan det är dags för kvällsjobb. Frans har sovit borta eftersom vi skulle komma hem ganska sent så honom ska jag hämta och så ska jag handla lite snabbt, det ekar nästan i vår kyl. Hoppas ni får en bra dag!

The Body Shop

Många av er kanske vet att jag älskar The Body Shops produkter. I går på Mall of Scandinavia passade jag på att köpa lite nytt, både gamla favoriter och några nyheter. Lite lyxigt att få skämma bort sig ibland. Dock blev jag faktiskt lite besviken på Mall of Scandinavia, jag trodde det skulle vara större och att att utbudet av lite mer unika butiker skulle vara större men jag upplevde det som att det var mest kedjor. Kul det med men det blev inte så mycket shopping för min del. Bion var riktigt bra och att gå på IMAX var en rolig upplevelse!

Vecka 23 (22+0)

Idag går vi in i en ny vecka som också är en stor milstolpe för mig. Det är nämligen så att från och med idag skulle vården göra allt i sin makt för att pyret ska må bra om han skulle föddas. Samtidigt känns det helt sjukt att ens tänka den tanken. Men jag har tagit hand om barn som är födda i den här veckan så jag vet ju att det kan hända. Dock vill vi att han ska stanna i magen i många veckor till, det är där han mår bäst. Jag njuter för fullt av magen och att rörelserna blir tydligare och tydligare. det börjar mer och mer sjunka in att vi faktiskt har turen att få bli föräldrar och att det inte är alldeles långt borta, tiden fram till oktober tror jag kommer gå fort.