Tre månader

Idag är det tre månader kvar till pyret är beräknad. Det känns både som att det är väldigt nära och väldigt långt bort på samma gång. Vi längtar ju så otroligt mycket. Men det är ju en hel del som ska hinnas med innan och framförallt så ska han ju få växa på sig ordentligt också. Nästa helg åker vi till Ullared och då blir det storshopping åt pyret och det ska bli så himla roligt att det kommer synas lite mer hemma i lägenheten att det faktiskt ska bo en bebis där snart. Just nu är det inte mycket som skvallrar om det förutom min växande mage men det kommer det ju bli ändring på så småningom.

Det här med semester

Börjar det bli lite tjatigt om hur bra vi har det just nu? Jag verkligen njuter av tillvaron och tar dagen som den kommer. Idag hade vi en riktigt fin segling från Nynäshamn. Precis sådär lagom så att båten ändå rör sig framåt men inte jobbigt på något vis utan man kan mest bara åka med. Vi har inte överdrivet många dagar kvar på båten innan vi ska iväg på andra äventyr så det gäller att njuta av alla fina kvällar.

Klarblå himmel igen

För vår del blev det inte så mycket till oväder igår, det kom en ordentlig regnskur men sen blev det sol igen. Jag tror dock att det kommer vara lite svalare idag vilket är helt ok för min del då det inte är lika lätt att bada och så här. Frans var lite nervös av att vara på båten i början då han verkligen avskyr vatten. Men han verkar ha förstått att vi inte kommer tvinga honom och bada och är nu rätt nöjd med tillvaron ombord. Bäst är att vara i sittbrunnen och kunna hålla koll åt alla möjliga håll.