Nattjobbare

Imorgon går vi in i en ny schemaperiod vilket betyder att jag ska jobba natt till mitten av april. Jag har det ganska bra och gör första natten först på tisdag. Jag ser faktiskt fram emot att jobba natt och jag tror att det kommer gå bra med sömnen. Jag ser fram emot att ha lite mer ledigt och hinna göra annat än att jobba. Vad har ni för erfarenhet av att jobba natt? 

Lite mer från London

Semester, två jobbdagar och sedan ledig igen tycker jag är en ganska bra balans. Men å andar sidan jobbar jag ju helgen sen också. Med start nästa vecka går jag tillbaka till att jobba natt och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra denna gång. Jag tror och hoppas att det var skolan som gjorde att jag hade svårt att sova och att det därför kommer gå bra nu. Men i och med att det är ganska grå dag här så tänkte jag att det passar ganska bra att visa lite mer från London i brist på annat.
 
 
 
 
 
 

Fyra dagar i London

I lördags gick vi upp supertidigt och tog bilen till Arlanda för att flyga till London. Med oss hade vi även Johns föräldrar och syster. Vilken supertrevlig resa vi fick! Vi hade hittat ett jättebra hotell med stora rum så att det fanns ordenligt med plats för väskorna och så. Vi hade supertur med vädret och hade mellan 10-15 grader och mestadels sol. Vi åt en massa god mat, shoppade, såg massa roliga sevärdigheter och bara hade det trevligt.