29 Februari

Idag har jag varit hela eftermiddagen i Västerås hemma hos Ida och fikat. Så trevligt att få prata ordentligt utanför jobbet om allt möjligt. Sen var vi ju så klart tvugna att ta en cache också eftersom det är skottdagen och det då innebar att vi skulle få en extra sovunire. På vår runda träffade vi även på djuren här nedan, de stod lugnt intill vägen och beta när vi åkte förbi, men när jag skulle ta kort på dem blev de skrämda ev en bil och började springa iväg.
 
 

Vår i luften

Har ni lika underbart väder som vi har? Hela helgen har ju varit superfin och vi var ute på en långpromenad i solen igår och ska bege oss ut idag med. Det är ju så underbart och det känns verkligen som vår i luften. Jag hoppas verkligen att det inte blir några fler bakslag och att vi bara går mot varmare tider nu.
 
 

Ledig vecka

Jag har en ledig vecka framför mig, vilket känns jätteskönt. Mycket tid till återhämtning och göra sånt som jag tycker är roligt. Ikväll blir det bio med Lena, som är hemma från Göteborg i helgen, och Stina och Jakob. Vi ska se deadpool och innan det ska vi också äta på vardagsrum. Vad har ni för planer för helgen?