2016

Årets som gått har handlat mycket om Ludvig. Först var det längtan efter det där plusset som kom i slutet på februari. Efter det följde några månader med illamående och sjukskrivning innan jag på riktigt kunde börja av att vara gravid. Och som jag älskade att vara gravid, även om jag på slutet längtade mer efter att få min bebis. Snart har han varit hos oss i två månader och han är en så självklar del i vårt liv. Nästa år ska jag njuta va att se min son växa och utvecklas och fokus kommer ligga på vår familj.


En bärsjal

Jag verkligen älskar att bära Ludvig och ha honom nära. Här hemma har vi sedan innan en trikåsjal, som tyvärr är på tok för varm för oss, och en Ergobaby adapt bärsele som används flera timmar varje dag. Men jag har inte riktigt velat ge upp det är med sjal så när jag även hittade en kollektion med sagan om ringen-tema blev det till att beställa en vävd sjal. Sjalen är av bomull och kashmir och är från det skotska märket Oscha. Jag beställde den i måndags och imorse plingade det på dörren med leverans. När den är tvättad och torr så ska jag ge mig på att testa den och jag hoppas verkligen vi kommer gilla den.


God fortsättning

Hoppas ni hade ne bra julafton igår. Vi firade med mina föräldrar och min syster vilket var supermysigt. Jag älskar ju lugna jular utan en massa stim och stress. Ludvig fick superfina presenter som jag tror han verkligen kommer gilla när han blir lite större. Det är ju svårt för honom att uppskatta något nu. Julfirandet för vår del kommer fortsätta idag och imorgon och den 27:e firar vi även Lena som fyller år. Idag ska vi hem till Johns föräldrar och imrogon blir det hos mina föräldrar igen men då kommer även mina kusiner. Huer ser ert julfirande ut?