Vecka 32 (31+0)

Vi fortsätter att rusa fram och hoppa in i en ny vecka. Som det känns nu så kommer jag ju knappt ha hunnit vara gravid innan han kommer ut, men det kan säkert ändras på slutet. Jag tycker att jag tidigare inte har haft så mycket humörsvängningar och så men jag har märkt de senaste veckorna att jag är känsligare. Tårarna kommer mycket fortare och jag tar åt mig mycket mer. Jag tycker också nu att huden kring magen börjar spänna mer som att den inte riktigt hänger med ibland. Annars känns det som att jag lär känna honom mer och att jag på något vis får en helt annan kontakt med honom när han sparkar och buffar på magen. Jag längtar så otroligt mycket till jag får hålla om honom och mysa med honom, även fast jag tycker att det går så himla snabbt.
 
 

Rutinmässigt barnmorskebesök #4

Idag var det dags för en koll hos barnmorskan igen. Även denna gång såg allt bra ut och mitt Hb hade gått upp trots att jag inte kunnat äta tabletterna varje dag. Men eftersom jag har fått ganska ont i magen av järntabletterna så ska jag testa att byta till en annan sorts som förhoppningsvis ska vara snällare mot magen. Pyret var rätt vild när vi skulle lyssna på hjärtat och gjorde en del protester men jag fick ändå höra fina hjärtslag. Hon kände också efter hur han låg och han ligger med huvudet neråt och fötterna mot min vänstra sida.

Hb: 121
Blodtryck: 110/60
SF-måtet: 30 cm
Hjärtljud: 140 slag/minut

Tygerna

Nedan kan ni se allt tyg jag köpte på Syfestivalen, nio trikåtyger och sex muddar. Jag börjar ha en del tyg här hemma nu och jag måste verkligen se till att hinna sy det jag vill innan pyret tittar ut. Allt måste ju inte användas innan såklart och det är ju roligt om det finns lite tyg kvar till sen också. Men såna saker som jag tänkt är bra att ha när han födda måste ju bli klart snart. Sen köpte jag en hel del tillbehör också, så som tryckknappar, band, bandkantare, napclips, spolar och annat sånt som är bra att ha. För er som gillar att sy så kan jag verkligen rekommendera Syfestivalen för det finns så otroligt mycket fint och i alla fall jag blir så inspirerad.