Sjukling

Jag har blivit riktigt förkyld och kommer därför vara hemma från jobbet resten av veckan, ganska surt men inte så mycket att göra något åt. Det blir till att fördriva dagarna med filmer och serier och hoppas på att jag börjar bli bättre snart. Det som ändå är lite skönt nu är ju att jag faktiskt kan ligga och kolla på film i ett par dagar utan att det gör något. Stina och jag pratade om det igår att det är sådan skillnad med det om man pluggar eller om man jobbar. När man pluggar har man inte riktigt tid att vara sjuk och ta det lugnt, men när man jobbar så är det inget som hänger över en på samma sätt. Eller vad tycker ni?

Glossybox - september

Idag fick jag månadens glossybox levererad till dörren, jag blir alltid lika glad när det händer. I den låg några intressanta produkter som jag som vanligt ser fram emot att testa.Ledig tisdag

Hej på er! Hur står det till? Jag är förkyld och än så länge blir jag sämre men jag hoppas det vänder snart. Mest har jag ont i halsen och inte jättemånga andra symptom så det är ju alltid något. I eftermiddag ska jag ta tåget till Stockholm för att träffa Stina och gå på bio. Kan ju inte bli annat än roligt! Annars händer det inte mycket här hemma, jag hoppas att John ska ha tid snart att fixa med anslutningen mellan kameran och datorn så att jag kan få in bilderna på stora datorn.