Löneproblem

Idag har jag varit till banken för att fixa så att jag får in lönen på mitt konto. Vi sa till i samband med att vi byte bank att jag även ville ha in lönen på mitt nya konto, men någonting längs vägen har blivit fel. MEn till nästa månad ska det i alla fall inte vara några problem. Skönt det i alla fall! Det här är en sån vecka då jag jobbar 6 av 7 dagar men jag har ändå några mornar då jag kan sova ut. Hur ser er vecka ut?
 
 

The Girls Getting ready

Vi hade bokat en av sviterna i skrpan här i Västerås, dels till bröllopsnatten men också för att vi tjejer skulle göra oss iordning där. Jag hade pratat med de underbara tjejerna på Salong Exclusive som kom ut till hotellet för att göra oss i ordning med hår och smink. Efter det åt vi lunch innan klänningen skulle på. Det hela tog ju några timmar så vi hade också lite frukt och snaks som vi kunde äta under förmiddagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1:a advent

Nu börjar enligt mig den bästa tiden på hela året, slutspurten inför jul. Jag verkligen älskar den här tiden på året och allt som har med jul att göra. Idag har vi varit till Torshälla och Rolf Bergs fabriksförsäljning och kör lite nya tomtar samt en ny adventsljusstake. Jag tycker han gör så otroligt mycket fint och jag kan verkligen inte få nog av tomtarna. Glad första advent på er!