Glossybox - maj

I fredags när jag kom hem stod det en glossybox och väntade på mig. Alltid lika kul! Tycker det var riktigt bra att de skickade med en solkräm och uppmuntrar alla att använda solskydd för att skydda sin hud.

Söndag

God morgon. Jag och Frans är vakna och har precis kommit in från morgonrundan, nu väntar vi på att de andra ska vakna så att vi kan starta dagen. Vi sover över hos Johns syster och igår kväll var vi ut och leta lite cacher här i området. För Anna var det helt nytt så roligt att kunna visa hur kul det är för andra. Sen väntar ju valpträff hos Frans' uppfödare idag och det ska bli riktigt roligt. Då får Frans träffa sina syskon, syskonbarn och kusiner igen vilket ska bli kul. Han är ju väldigt försiktig när han träffar andra hundar och kan tycka att det är lite obehagligt men det brukar ändå gå bättre med små hundar.

Lördag

Oj vad det regnar här. Vi ä rnu på väg till Göteborg efter att ha spenderat morgonen på agilitytävling I Eskilstuna. Tyvärr disk i båda loppen men jag är ändå supernöjd med sista. Så nu ska vi då spendera 4 timmar i bilen och jag är så nöjd med att jag slipper köra. Resan hem igår gick bra även om planet var försenat men jag hann ändå med min buss till Västerås. Så det känns otroligt skönt att vara klar med alla resor till Umeå.