Jobb och sömnbrist

Den där ledigheten igår försvann, tur att jag gillar itt jobb så det gör inte så mycket när man behöer åka in och jobba. Men så har vi ju det här problemet med sömnen. Idag vakna jag första gången vid tio, alltså efter bara två timmars sömn och innan det varit uppe i 22 timmar. Men jag lyckades i alla fall somna om och slumra fram till ett. Alldeles för lite men det är som det är, jag kan helt enkelt inte tvinga min kropp till mer sömn och jag får ta igen den sömnen när jag gått av sen. Dagarn som denna känns det otroligt bar med mitt beslut att gå tillbaka till dagjobb när jag är färdig med skolan.
 
 

Torsdag och "ledig"

Jag skulle ju jobba inatt men fick ett sms om att jag får vara tillgänglig. Skönt! Det betyder ju i och för sig att jag verkligen inte får jobba, något kan ju hända så att jag behövs på jobbet men jag hoppas det håller sig lugnt. Jag beställde som sagt min kläänning igår och nu ser jag verkligen fram emot när den kommer, men det tar 2-3 månader och sen ska den ju eventuellt justeras också. Men den är ju på väg i alla fall.
 
 

Så otroligt häftigt

Jag har alltid tyck att det här med gaviditet och fosterutveckling är så sjukt häftigt. Vad vår kropp faktiskt kan göra. Och när man tänker på varje litet steg och vad som kan gå fel men att det samtidigt går rätt så många gånger som det gör. Att det varje dag föds underbara små mirakel som är alldeles unika. Barn är förmig verkligen livets gåva!