Sjukling

Min brist på sömn i helgen sänkte nog mitt immunförsvar ganska bra vilket har resulterat i att jag  nu är ordentligt förkyld. Jag hoppas på en snabb förbättring för imorgon ska jag ju åka ner till Göteborg, vill helst vara så frisk som möjligt då. Annars väntar en redovisning idag, lite osäker om det kommer gå bra att prata så mycket med tanke på hur ont i halsen jag har. Jaja bara att göra det bästa av situationen.

Tyvärr kan jag fortfarande inte ladda upp bilder.

Lite ledigt

För de flesta börjar ju en ny arbetsvecka idag men jag tar lite ledigt efter tre avklarade nätter. Sömnen har varit katastrof så det ska bli otroligt skönt att få sova och vila. Mycket plugg står självklart på schemat men det är ju lite mera fritt med tiden. Sen på torsdag åker jag ner till Göteborg och Lena, ska bli supermysigt. Med andra ord tror jag att det kommer bli en riktigt bra vecka.


Den där j*kla sömnen

Ja det är ju det där med sömnen och nattjobba. Idag vaknade jag efter 3,5 timmars sömn och har sedan dess inte kunnat somna om. Tyvärr tror jag nog ändå att det har mycket att göra med att jag haft en så bra dygnsrytm innan, somnat tidigt och gått upp tidigt. Det känns som om det blir svårare att ställa om då. Nu när jag har en del nattjobba framför mig får jag försöka att vara uppe lite senare för att i alla fall få den sömn jag behöver. I sommar går jag tillbaka till dagjobb och det är ändå med lite blandade känslor. Jag trivs ju otroligt bra med mina kollegor på natten men samtidigt mår jag bättre när jag jobbar dag. Och i längden tror jag ändå att det är viktigt att tänka på min hälsa.

Jag vet inte riktigt vad som är fel, men jag kan inte ladda upp bilder från mobilen med blogg.se appen. Någon som har liknande problem?