Juldagen

Nu har det varit tyst här några dagar och det är ju så det blir ibland. Vi är påväg till julfirande nr 2 hemma hos Johns föräldrar. Igår var vi hos mina föräldrar och hade det supertrevligt. Våra julfiranden har alltid varit utan press och fokus ligger på att ha det trevligt tillsammans vilket jag älskar. Jag bara längtar till vi bor tillräckligt stort för att kunna ha julfirandet hemma hos oss. Har ni en bra jul så här långt?

Ledig dag

God förmiddag på er. Jag passade på att ta ordentligt rolig sovmorgon idag. Det är verkligen skönt att få ligga och dra sig i sängen ett tag. Idag väntar en tripp till Västerås. Först blir det middag med pappa och sen ska John och jag gå på bio. Vi har nämligen inte sett hunger games än så det börjar bli dags. Efter idag har jag fem jobbdagar kvar innan jag är ledig över jul och fyra av dessa är kvällar så jag får sova ut och så ändå. Vad har ni för planer för helgen?

Glossybox - julboxen

Dessa specialboxar från glossybox är nog ändå mina favoriter och denna var jag speciellt nöjd med. Har inte hunnit testa alla produkter än men de jag har testat är jag riktigt nöjd med. Men som jag skrev tidigare så hinner jag ju inte använda alla produkter jag får, så jag har faktiskt sagt upp min prenumeration  (kommer få ett par boxar till) för ett tag framöver i alla fall så får vi se sen.