Rolig helg

Denna helg har varit otroligt rolig. Jag har varit på träningshelg med hundklubben och fått göra en hel massa skoj med Frans. Igår fick vi prova på en massa olika lekar med hund och idag fick vi testa rallymix. Mycket inspiration har jag fått och det är så roligt att träna med Frans. Han är verkligen så otroligt duktig. 

Update från Corfu

Vi håller på att göra oss iordning för middag här så tittar mest bara in för att säga hej. Vi har det otroligt bra här och kan verkligen slappna av och njuta. Jag känner att jag för varje dag som går laddar mer och mer energi. Idag har vi varit och testat på dykning, s edan länge en dröm hos mig, och det var helt fantastiskt. På fredag åker vi hem och även det ska bli lite skönt.  Jag saknar Frans och sen trivs jag också väldigt bra hemma. Men till dess ska vi se till att njuta lite mer.  

Tyvärr får ni klara er utan bilder då internet här inte riktigt klarar av det.

Lokalen

Lokalen vi valde till bröllopsfesten var Badelunda kyrkskola. Det är en jättefin lokal med stor tillhörande tomt som dessutom ligger mitt emot kyrkan. Hur smidigt som helst att slippa en massa transporter. Det är en väldigt populär lokal som ligger strax utanför Västerås. Vi bokade den för 1,5 år sedan men de hade redan då flera bokningar till denna sommar. Med andra ord är det viktigt att vara ute i god tid om man vill välja datum själv. Lokalen har plats för ca 100 gäster i stora salen och 40 i den mindre salen. Bokar man för bröllop så får man tillgång till hela kyrkskolan.

På fredagen kl åtta mötte vi upp dem som hyr ut för att få nycklarna och börja fixa. Vi hade en hel del att fixa och jag har hela tiden haft en ganska klar bild för hur jag vill att det ska se ut. För att komma upp i taket behövde vi ha med en egen stege. Iordnibgställandet av en lokal tar alltid lång tid och det är bra om man kan få en hel dag till det så att man också kan bli klar i rimlig tid på kvällen för det är en lång dag på lördagen också. 

Vi satte upp girlanger, vimlar och pompoms samt att vibdukade och ställde iordning presentbord och bord för gästboken. Jag hade även gjort några vägskyltar som vi hängde upp. Vid sju på kvällen var vi klara och nöjda med hur det såg ut och kunde bege oss hemåt. 

På söndagen fick vi gått om tid på oss att städa och göra klart innan vi skulle lämna tillbaka nycklarna. Vi är supernöjda med lokalen och att allt låg så smidigt till. Det är en väldigt fin och ljus lokal som också är neutral och man har väldigt stora möjligheter att göra den till vad man vill.