Avengers

Kom på att jag inte skrivit något om nya Avengersfilmen. Det blev lite spontant i måndags att vi åkte in till Västerås för att gå på bio. Jag gillar spontanbio! Den nya avengersfilmen skulle vi se och jag har ju verkligen gillat de tidigare och så även denna. Helt klart min typ av film. Å andra sidan tycker jag om ganska många olika sorters filmer. Men jag tycker de bygger seriern jättebra och det är roligt att följa dessa filmer. 
 
 

Hög tempo och huvudvärk

Det har varit mycket de senaste dagarna och det känns som om jag knappt har haft tid att sitta ner. På det har jag också haft huvudvärk de två senaste dagarna. Inte bästa kombon direkt men jag får ändå försöka att jobba på. Även om det kanske inte går lika fort som det hade gjort annars, men viktigt att det inte står stilla. Ikväll blir det i alla fall en lugn kväll med Stina som kommer hit. Vi ska äta pizza och eventuellt jobba lite med bröllopsinbjudningarna. Vore skönt att få iväg dem. 
 
Kanske inte den bästa updaten men nu vet ni i alla fall att jag lever och så. Hoppas ni har det bra!
 
Idag fyller denna lilla uunderbara hund hela 5 år <3

Måndag

God morgon! Jag somnade vid nio igår och är alltså ganska pigg nu. Skönt det där och jag känner verkligen att jag är mycket piggare, sover bättre och mår bättre sedan jag började jobba dag igen. Härligt! Helgen bjöd på jobb på hundutställning, jag stod på parkeringen och vinkade bilar. Folk är ändå ganska roliga och tycker att de ska få stå nära när de kommer sent på dagen och blir sura för att de då får stå längre bort. Ca 1000 bilar var det som skulle parkera igår. Det betyder också en hel del pengar till klubben så det tackar vi för!