Tisdag

Haft praktik hela dagen och oj vad det kan suga musten ur en ibland. Är supertrött och skulle egentligen bara vilja ligga på soffan resten av kvällen. Men icke, ska snart ta och laga mat och sen ska vi åka och handla. Både vi och Frans behöver mat. Vi brukar göra en veckoplanering vad vi ska äta under veckan och så handlar vi utifrån det vad vi behöver. Det blir inte så mycket onödigt då. 
 
 

Ny vecka

Nu går jag in på min andra vecka med praktik och det är ju så mycket roligare med praktik än att sitta och läsa i böcker. Andra veckan på Persboskolan och den här veckan kommer jag göra lite mer själv och inte bara sitta och lyssna. Spännande! Skönt endå att ha en handledare med i bakgrunden som kan hoppa in om jag behöver hjälp. Annars kommer även denna vecka fyllas med en hel del agility, både onsdagstävling och sen första inomhustävlingen för i år. Det ska bli spännande.
 
 
 

Glossybox - september

 
Denna månadens glossybos. Jag tycker alltid det är lika roligt att få dessa och se vad som finns i dem. Jag har upptäckt mycket roliga och bra produker genom dessa boxar.