Rastlösa ben

Åh jag borde verkligen sova nu. Men mina rastlösa ben är inte att leka med just nu. I vanliga fall brukar de hålla sig ganska lugna bara jag kommer ihåg att äta magnesium varje dag. Men just nu verkar det inte funka vilket är lite jobbigt för jag kan inte somna som det är nu. Men det brukar bara hålla på en stund innan det går över, vilket är ganska bra i alla fall. Än så länge har jag ju en ganska mild form och jag hoppas verkligen att det håller sig så!

Besiktning

Idag har kvartersvärden varit här och beskiktat vår lägenhet inför att vi ska flytta. Inget att anmärka på vilket är skönt och jag hade väl inte förväntat mig något annat heller men det är ju alltid bra att få det bekräftat. Så nu väntar flytt om ca 2 månader och det ska bli riktigt spännande. Både ny stad och ny lägenhet för mig. Jag har ju bott i Västerås i hela mitt liv så det blir spännande att byta stad. Vi kommer cokså ha ett extra rum som vi i dagsläget inte riktigt vet vad vi ska göra med, men det är väl inge brådska heller tänker jag.
 
 

Skriva skriva skriva

Idag åste jag ta mig i kragen lite och sätta mig ner och jobba med lite skolarbeten. Det som gör det svårt är att allt ska in i december och det känns ju väldigt långt bort så det är himla lätt att skjuta upp det. Men det blir ju jobbigt om jag ska göra allt i sista sekund så jag ahde tänkt att bli klar med lite denna och nästa vecka. Senare idag ska vi på möte med ett catringbolag som vi eventuellt ska anlita till bröllopet. Spännande!