Ofrivilligt ledig

Som jag skrev tidigare har jag ju varit sjuk och inte blev jag bra till i måndags som jag hade hoppats. Så det blev ingen praktik denna vecka. Som tur var hade jag en extra vecka ledigt från jobbet efter så det går finfint att skjuta på praktiken i en vecka. Så jag har varit hemma denna vecka och kurerat mig samt pluggat en del. Nu är jag mycket bättre och nästan bra så det gav ju effekt av att vara hemma. Tråkigt bara att det blev förskjutet eftersom jag hade sett fram emot detta så mycket. 
 
 

Sjukling

John har varit sjuk större delen av veckan, men jag trodde att jag skulle klara mig denna gång. Men icke, vaknade idag med halsont och snuva. Jag måste vara frisk på måndag för jag vet inte hur jag ska få till praktiken annars om jag missar någon dag. Så det blir till att kurera hela helgen och hoppas på det bästa. Vi skulle ha tävlat idag också, Frans och jag, men det fick vi ställa in.  Jag inbillar mig att jag mår bättre än vad jag gjorde imorse så nu hoppas jag att det verkligen är så.

Världsprematurdagen

Idag är det världsprematurdagen, en dag att uppmärksamma de små hjältar som jag har nöjet att få jobba med. I Sverige är vi framstående inom premmaturvård men självklart kan vi bli ännu bättre! Jag älskar att få jobba med dessa små hjältar som bara är så fantastiska. Samtidigt som de är väldigt sköra så är det så otroligt starka som kämpar sig igenom arje dag för att bli större och starkare. Vill du läsa mer, stödja forskningen eller bara är nyfiken gå då in på prematurförbundet.se