Jannikes möhippa

Vilken fantastisk dag vi hadde igår och vilka härliga tjejer vi var, de flesta hade jag inte träffat innan men vi hade verkligen superul allihop. Vi mötes utanför Jannikes lägenhet stax innan åtta för kidnappning. Sedan drog vi vidare till Clarion hotel för frukost och oj vilken härlig frukostbuffé! Sedan blev det spa och även det var superhärligt. Efter det gick vi en sväng på stan dels för att äta lite men Jannike hade också lite uppdrag. Efter det tog vi oss tillbaks hem till Jannike för lite kubbspel, mys och senare matlagning och ännu mera mys. Jag var hemma igen strax efter midnatt.
 
 

Uppe med tuppen

God morgon på er! Den här gången har dt verkligen gått bra för mig att ställa tillbaks efter mina nattpass, skönt! Idag ska jag bege mig ut på lite hemliga äventyr som ska bli hur roligt som helst. Har sett farm emot den här dagen länge! Därav också en anledning varför jag är uppe så tidigt, ska snart packa in mig själv och min packning i bilen ochåka iväg. Och mer än så kan jag inte skriva nu. Hoppas ni får en bra dag!
 
 

Liten update

Jag går verkligen in i min egna lilla värld när jag jobbar. Men det hinns inte riktigt med att sitta framför datorn. Igår var vi med mamma, pappa och Lena till Brasseriet Stadsparken här i Västerås som nyligen öppnat. Trots att vi bokat bord fick vi vänta ca 30 minuter innan vi fick sätta oss. Men vi fick en jättetrevlig kväll med god mat och supertrevligt sällskap! Idag ska jag ner på stan och sedan har jag lite fix här hemma att göra. Om jag hinner ska jag också ta mig till jobbet för ett möte i eftermiddag.
 
 
Varit och lämnat blod, något som alla som kan borde tänka över att göra. Du kan ju vara med och rädda liv! Gåvan gick till Barncancerfonden.