Solen Våren Värmen

 
Åh hur underbart är det inte ute just nu! Vilken härlig dag det varit. Jag skulle gå med ett prov till mikrobiologen idag och vågade inte gå genom kulverterna för att de var så öde och mörka så jag gick utevägen istället och när jag jobbar har jag ju endast tunna byxor och t-shirt på mig och jag frös inte när jag var ute. Jag bara njöt! Strålande sol som verkligen värmde. Som jag älskar den här tiden på året när det bara blir ljusare och ljusare och varmare och varmare. Underbart!
 
 

Bio ikväll

Jag fick ju vara ledig idag eftersom jag hoppade in och jobbade i onsdags. Skönt! Jag ska snart traska icäg till ica och hämta ut lite paket som kommit. Alltid lika roligt. Ikväll ska vi också gå på bio, vi ska se Captain America Return Of The Frist Avenger som hade världspremiär i onsdags. Jag älskar dessa avengersfilmer och hoppas att denna kommer vara lika bra som de tidigare. Jag håller tummarna i alla fall. Någon av er som sett den?
 
 

Oväntat

Igår var tanken att jag bara skulle vara på jobbet ett par timmar för att fota personalfoton, men det blev istället så att jag stannade kvar hela kvällen också då det saknades personal och idag ska jag in till jobbet tidigare för att ta han om barn från permission innan mitt pass börjar. Det är mycket sjukdomar nu och då är det svårt att få ihop personal så att det räker till alla pass. Då är det bra att vi andra dagar är "för många" för nu får jag istället vara ledig imorgon och får en extra sovmorgon.