Blixt och dunder

Här sitter jag och hoppas på blixt, dunder och regn som stora delar av landet drabbats av. Jag klarar snart inte av denna värme längre. Dock ser det ut som om vi kommer ha ca 27 grader och sol resten av veckan i alla fall. Jag har alltid sagt det att mitt perfekta väder är strax över 20 grader i skuggan med en del vita moln på himlen så solen går i moln då och då. 
 
 

Värmebölja

Det är faktiskt ganska skönt att gå till jobbet i denna värme, där finns det luftkonditionering. Även om vi ändå har det ganska varmt på avdelningen för att de små barnen inte ska bli kalla så är det ändå svalare än vad det är ute just nu. Förra natten var jag till förlossningen på första gången på vad som känns som en eveighet. Sökaren har helt enkelt varit tyst när jag haft den under sommaren. Som tur var gick allt bra och barnet mådde bra. Alltid roligast när det är så!
 
 

Jobb igen

Inatt väntar jobb igen, känns som om jag inte jobbat på superlänge. Med andra ord har jag ingen om hur läget ser ut på avdelningen. I den här värmen hoppas jag på att det är ganska lugnt. Dagen ska jag ägna till att baka, både bröd och macarons ska det förhoppningsvis bli. Om knappt en månad har vi semseter och den här hittils väldigt fullspäckad  med tävlingar, resor, husbilssemseter, plugg men allt ska bli otroligt roligt!