Bra start

Jag började dagen idag med att åka med mamma till simhallen. Idag var det betydligt lugnare än sist och jag kunde simma så som jag ville. Så idag gick det verkligen super. Jag jobbar denna helg och har därför inte så mycket annat planerat. Men detta är faktisdt en helg som jag ser fram emot att jobba, då jag tror att det kommer bli en riktigt bra helg. Just nu händer det väldigt mycket roligt på jobbet vilket gör det extra roligt att gå dit varje dag!
 
 

Glossybox - Februari

 
Karmamju - Natural Konjac Sponge
Rengöringssvamp som balanserarn PH-värderna och milt exfolierar huden. Silkfibrer från Amorphophallus Konjac plantan gör att den naturligt är fylld av vitaminer, mineraler och amniosyror. Denna svamp är jag extra nyfiken på att prova då jag hört mycket bra om den.
 
The Body Shop - Baked-To-Last Eyeshadow
Ögonskugga som ger jämn täckning med hälrig lyster som håller länge. Applicera med torr borste för en lätt dagmakeup. Fukta borsten för mer intensitet i färgen coh skapa en kraftfull sotning. 
 
Anatomicals - Puffy The Eyebag Slayer Wake Up Under Eye Patches
Aåterfuktande "plåster" som används under ögonen. Reducerar fina linjer, ger huden energi och lyster, minskar svulland och mörka ringar. Applicera på rengjord hy och ta bort efter 30 minuter.
 
Hot Make-Up - Nail Polish "Passion"
Nagellack från trendriktiga Hot Make-Up, färgen "passion" är speciellt utvald för februarius kärlekstema. Innehåller inte toulen, formaldehyd eller parabener.
 
Nougat London - Sparkling Body Shimmer
Ge lyster till din hud med denna återfuktanbde och skimmrande gelé för kroppen, som är berikad med rosenmalvaextrakt och vetegroddsolj.
 
Läkerol - Raspberry Lemongrass
Kärlek vid första ögonkastet - förförisk fruktig smak av somriga hallon och citrongräs paketerat i en charmerande rosa förpackning. En oemotståndlig nyhet som spås bli en riktig favorit i vår.

Ny dag

God morgon på er! Sovit gott? Själv har jag sovit lite oroligt så jag är inte den piggaste på jorden just nu men jag kommer nog vakna lite mer när jag kommer till jobbet och så får jag se till att gå och lägga mig i tid ikväll. Jag och John brukar kolla på serier i sängen innan vi går och lägger oss vilket lätt blir till att vi kollar på fler avsnitt än vad vi borde. Jag tror att jag ska försöka gå över till att läsa istället så att jag somnar tidigare och får fler timmars sömn. Plus att jag älskar ju att läsa! Hur gör ni innan ni ska sova?