Året som gott

Årets sista dag idag. Jag har aldrig varit direkt bra på det här med att sammanfatta året. Men tänkte ändå göra mig ett försök.
 
Vi började med en resa till Sydafrika, nog den bästa resan hittills i mitt liv. Inte bara för att John friade och vi förlovade oss utan också för att jag trivs så otroligt bra i Sydafrika. Under våren väntade mycket jobba och vi började även planera bröllopet. Under sommaren reste vi lite till och åkte till London  några dagar innan jag sedan flög upp till Umeå för att börja plugga igen. Denna gång en specialistutbildning till barnsjuksköterska. Hösten följdes sedan av plugg, praktik och jobb. Vintern kom lagom till jul och vi hade en riktigt bra jul där jag och Lena för första gången höll i anandagsfirandet. Vi börjar bli vuxna nu.
 
Med andra ord har jag haft ett riktigt bra 2014. Vi börjar 2015 med att flytta till en ny stad för mig, nämligen Köping. Och i sommar väntar vårt efterlängtade bröllop.

Gott nytt år till er alla!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Frisk

Det är så skönt med förkylningar som går över fort. Inatt blir det jobb igen och det blir faktiskt riktigt roligt. Annars så börjar både vi och Frans vänja oss vid kylan nu. Idag verkade han tycka det var riktigt roligt ute och ville gärna gå runt och lukta. Annars har han bara velat in så fort som möjligt. Det är också något som jag tror blir bättre med flytten då vi kommer bo väldigt nära en skog. Tror det kommer passa Frans bra. 

Mellandagarna

Efter en ritkigt bra jul med nära och kära åkte jag på en förkylning som gjorde att jag inte riktigt kunde jobba. Så typiskt! Men är på bättringsvägen nu så förhoppningsvis kan jag jobba imorgon. Vår flytt börjar närma sig mer och mer också och vi har planerat att flyttlaset går den 6 januari. Åh det ska bli så roligt med den nya lägenheten och jag har massor av ideér om hur vi ska få det till vårt hem. Skönt också att vi får iväg flytten innan jag åker till Umeå.