4 år

Idag fyller världens bästa lilla hund hela fyra år! Stora killen nu. Tänk vad fort tiden går. För fyra år sedan såg jag de första bilderna på Frans som Ulrika la upp på ett chihuahuaforum och jag visste genast att jag ville han en av valparna i den kullen. Dock hade jag ju inte riktigt övertalet mina föräldrar än men någon vecka senare skickade jag nervöst iväg ett mail om att jag var intresserad, spänd väntade jag på svar. När Frans var fem veckor åkte mamma och jag ner och hälsade på och jag visste så fort jag såg honom att han var min. 
 
Frans är en otroligt gald och sällskapsvänlig hund som älskar nästan allt och alla. Jag är jätteglad för att vi hittat agilityn som vi båda gillar och kan göra tillsammans. Vi firar födelsedagen med träning ikväll och tävling i helgen. Frans dick även en uggla från IKEA i present och jag tror han gillade den.
 
 
 

Solig ledig dag

Asså dessa dagar när jag jobbat natt sover jag först och sedan är jag mest som en degklump i soffan. Alltså inte så mycket att blogga om. Idag är jag ledig och har städat lite på förmiddagen och ikväll ska vi handla och det är väl just så mycket jag har planerat idag. Imorgon ska jag på en utbildning med jobbet om amning och nutrition. Spännande ska det bli! Älskar mitt jobb och älskar att lära mig något nytt om det.
 
 

Lunch

Idag har jag varit ner på stan en studn med Lena. Vi tittade i en del affärer och så åt vi lunch på Grekiska kolgrillsbaren. Gott! Jag hade även tnkt vaccinera Frans idag men det får vänta till nästa vecka, vi hade ändå gott om tid på oss. Jag är nämligen fortfarande ganska seg och sen ska jag ju iväg till plantagen ikväll och lyssna på massa tips om att odla på balkongen samt köpa en del till balkongen.