Denices dop

Förra lördagen var vi ju på dop i Flen, det var underbara lilla Denice som skulle döpas. Jag hade fåt i uppdrag att fota hela tillställningen. Svårt! Det var ett superfint dop som hölls utomhus i en jättefin miljö. Lite svårt fotomässigt dock då det var väldigt växlande ljus men jag tror att jag fick till några bra bilder i alla fall. Jag ska bränna ner dem på en CD och lämna till föräldrarna.
 
 

Glossybox - September

Jag glömde ju vissa er förra måandens Glossybox och tänkta att det nog är lite sent nu när denna månadens box redan kommit. Jag tyckte ändå att det var riktigt bra produkter som jag fick i den förra boxen. I denna box fick jag ett schampoo, duscholja, vårdande läppglans, nagelbalsam och ett puderskimmer. Nagelbalsamert har jag ingen större användning av då mina naglar får så mycket olja på jobbet, men de andra produkterna ska bli roliga att testa. Sen fick jag också checkar på två filmer hos film2home.
 
 
 
 

Nya skor

Vi tog en tur till Stadium outlet, jag kände att jag behövde komma ut lite, och där blev det ett par nya träningsskor till mig. Mina gamla har hunnit bli så stuma i sulan så det var dags för ett par nya. Denna gång blev det ett par rosa Puma. Supersköna! Men nu är jag ordentligt trött, det tar mer på krafterna än man tror att gå i affärer speciellt när man inte är tiktigt kry. Så resten av dagen kommer spenderas i soffan framför någon bra film eller serie.